EN FI
K KIRJAUDU

Frequently Asked Quesitons

Referenssipalvelu on valmis, helppokäyttöinen ja yrityksen näköinen alusta, jonne yritys voi tallentaa suuren määrän tekemiään kauppoja Referensseiksi ja hyödyntää niitä myynnissä sekä markkinoinnissa.

WWW-sivuilla on tyypillisesti vain muutama Referenssi ja suurin osa tehdyistä kaupoista ”jää piiloon”. Referenssipalvelu ei korvaa, vaan täydentää yrityksen www-sivujen Referenssejä tuomalla esiin yrityksen osaamisensa hyvin laajasti.

Palvelun sisältöjä voi hyödyntää monipuolisesti. Yrityksen Referenssipalvelun linkin voi liittää sähköpostien alaviitteeksi, yksittäisen Referenssin linkin voi lähettää asiakkaalle sähköpostilla, tekstiviestinä tai millä tahansa viestivälineellä, yrityksen www-sivujen Referenssien jatkoksi voi asentaa ohjauksen yrityksen Referenssipalvelun sivulle, Referenssin voi tulostaa PDF:ksi ja liittää esim. tarjoukseen ja Referenssejä voi palvelun avulla esitellä missä ja milloin vain. Lisäksi Referenssit toimivat valmiina sosiaalisen median postauksina.

Referenssipalvelu toimitetaan yrityksen käyttöön valmiina, eli sinne on kirjattu yrityksen perustiedot, yhteystiedot, sosiaalisen median tiedot, logo ja pääkuvat sekä yrityksen omat tuotteet ja palvelut. Lisäksi sinne on kirjattu kolme ensimmäistä Referenssiä. Perustamisvaiheeseen kuuluu myös kattava koulutus palvelun käyttämiseen. Yritys voi hyödyntää palvelua heti ja jatkaa palvelun käyttämistä kirjaamalla seuraavat Referenssit palveluun.

Palvelun käyttäminen on helppoa. Käyttöliittymä on selkeä ja intuitiivinen. Palvelun käyttäminen perustuu lyhyihin, selkeisiin vaiheisiin. Kaikki uusi tieto tallentuu palveluun ja löytyy sieltä valmiiksi seuraavalla kerralla nopeuttaen edelleen uusien Referenssien kirjaamista.

Referenssipalvelun avulla myyjät voivat esitellä yrityksen osaamista hyvin laajasti ja esittely perustuu toteutuneisiin kauppoihin, ei yrityksen omaan todisteluun. Palvelu toimii myös muistilistana tehdyistä toimituksista sekä kertoo, mitä yritys on tehnyt esimerkiksi toisella markkinalla tai saman markkinan toiselle toimijalle. Palvelun avulla myyjän on helppo vakuuttaa yrityksen luotettavuutta, kun uusi asiakas huomaa, että lukemattomat muut yritykset ovat jo luottaneet yritykseen. Palvelu toimii myös mobiilissa, eli Referenssit kulkevat aina myyjän mukana.

Referenssipalveluun syötetyn Referenssin voi jakaa helposti yrityksen omiin sosiaalisen median kanaviin. Palvelun sisältö toimii yrityksen valmiina sosiaalisen median sisältöinä ja palvelusta on vaivaton tehdä sosiaalisen median postauksia.

Yksittäinen Referenssi on helppo lähettää linkin kautta asiakkaalle hyväksyttäväksi ennen julkaisua. Asiakkaan nimen voi myös jättää julkaisematta ja mainita esimerkiksi pelkän toimialan, jos asiakas ei halua nimeään julkisuuteen. Palvelun Referenssit antavat näkyvyyttä myös asiakkaallenne ja lupaa kohteliaasti kysyttäessä harva haluaa erikseen kieltää nimensä käyttämisen.

Käyttöehdot | Usein kysytyt kysymykset | Tietosuojakäytäntö