Me käytämme Referenssipalvelua

Referenssipalvelun avulla yritys voi esittää kattavasti asiakastarinansa uusille asiakkaille sekä markkinoida referenssien avulla. Esittele osaamisesi kattavasti ja näyttävästi uusille asiakkaille. Hyödynnä omat referenssisi myynnin lisäksi myös tarjouksissa sekä sosiaalisen median markkinoinnissa, kuten jo moni muu tekee.

Palvelun asiakkaita - Referenssit

Me teimme nämä

Ohjelmistokehitys Digital products and services

Nolwenture creates digital products and services. They offer a wide variety of software development and embedded system solutions. Reference Service platform is created and hosted by Nolwenture Oy.

Nolwenture Oy 04 / 2024
Metalliteollisuus Metallista palvelua!

Tamminiityltä saa laser-, plasma- ja polttoleikkausteknologia, särmäys, koneistus, hitsaus ja muut esikäsittelypalvelut ammattitaidolla ja uusimmalla teknologialla. Heille asiakas on aina ykkönen.

Tamminiitty Oy 03 / 2024
AV-tekniikka Näytön paikka!

Fite on suomen johtava isojen LED-näyttöjen toimittaja. Heiltä saa myös muut näyttö- ja AV-tekniikan ratkaisut vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Tee busineksesi näkyväksi!

Fite Oy 03 / 2024
Lasiratkaisut Kaikki lasit samasta paikasta!

Maakunnan Lasi toimittaa yksilöllisiä lasitusratkaisuja yrityksille, julkiselle hallinnolle, taloyhtiöille ja kuluttajille vankalla yli 50 vuoden ammattitaidolla.

Maakunnan Lasi 03 / 2024
Vaativat olosuhteet Vaativien olosuhteiden toimittaja

Vuodesta 1986 lähtien Arctest Oy on ollut sääkoestuskaappien ja huoneiden, säilyvyysseurantahuoneiden sekä kasvien kasvatushuoneiden johtava valmistaja Suomen ja Ruotsin markkinoilla.

Arctest Oy 02 / 2024
Hissiteollisuus Hissit käyttötarpeeseesi

Cibes Amslift toimittaa hissiratkaisuja julkiseen ja yksityiseen käyttöön. He ottivat Referenssipalvelun käyttöön kertoakseen laajasta toteutettujen kohteiden määrästä kattavasti ja näyttävästi.

Cibes Amslift 01 / 2024
Muoviteollisuus We Love Plastics!

Wiitta Oy on perinteikäs perheyritys, joka on ollut muovialan edelläkävijä yli viiden vuosikymmenen ajan. Wiitta Oy otti Referenssipalvelun käyttöön esitelläkseen kattavasti monipuolista osaamistaan.

Wiitta Oy 01 / 2024
Tapahtumien järjestäminen Yli 20 vuotta kokemusta tapahtumista

Onnellisuus on sytyttäviä hetkiä, uuden oivaltamista ja unohtumattomia kokemuksia. 4event on tapahtumatoteutuksien ja ohjelmapalveluiden sekä vaikuttavien hyvinvointiohjelmien ammattilainen.

4event Oy 01 / 2024
Rakennusteollisuus Me eristämme kaiken!

Viking Solutions on rakennusyritys, joka on erikoistunut uretaanieristykseen. He ottivat Referenssipalvelun käyttöön joulukuussa 2023.

Viking Solutions Oy 12 / 2023
Metalliteollisuus Ei mitään rimpuloita!

Ferroplan totesi, että he tekevät kymmeniä kauppoja vuodessa, mutta www-sivuilla niitä ei näy. Referenssipalvelu tarjosi hyvän alustan osaamisen kattavaan esittelyyn.

Ferroplan Oy 10 / 2023
Painotuotteet Print Team Oy

Mainosalan erikoisosaaja Print Team Oy otti Referenssipalvelun käyttöön syksyllä 2023. Tarkoitus on esitellä yrityksen osaamista laajasti ja tyylikkäästi palvelun avulla.

Print Team Oy 09 / 2023
Markkinointi ja myynti Yhden miehen mainostoimisto

Webium tuottaa verkkosivuratkaisuja, mutta tarjoaa paljon muutakin. Tänään Webium on kokonaisvaltainen mainostoimiston "korvike" tarjoten laajalla skaalalla erilaisia markkinoinnin palveluita.

Webium 09 / 2023
Markkinointi ja myynti InMedia Oy

Teidän myyntiänne varten! InMedia otti Referenssipalvelun käyttöön ja kirjasi palveluun tärkeimmät asiakkaansa. InMedian omistaja Karri Naakka on Referenssipalvelun kehittäjä ja liiketoiminnan vetäjä

InMedia Oy 06 / 2023
Valmennus Toisintekijät Oy

Toisintekijät on markkinoiden ainoa holistisella eli kokonaisvaltaisella ihmiskäsityksellä toimiva yritysten kumppani, joka tähtää organisaatioiden hyvinvoivan tuloksellisuuden lisäämiseen.

Toisintekijät Oy 06 / 2023