Me käytämme Referenssipalvelua

Referenssipalvelun avulla yritys voi esittää kattavasti asiakastarinansa uusille asiakkaille sekä markkinoida referenssien avulla. Esittele osaamisesi kattavasti ja näyttävästi uusille asiakkaille. Hyödynnä omat referenssisi myynnin lisäksi myös tarjouksissa sekä sosiaalisen median markkinoinnissa, kuten jo moni muu tekee.

Palvelun asiakkaita - Referenssi

Me teimme tämän

Arctest Oy

02 / 2024 Vaativat olosuhteet

Vaativien olosuhteiden toimittaja

Vuodesta 1986 lähtien Arctest Oy on ollut sääkoestuskaappien ja huoneiden, säilyvyysseurantahuoneiden sekä kasvien kasvatushuoneiden johtava valmistaja Suomen ja Ruotsin markkinoilla.

Arctest otti Referenssipalvelun käyttöön tuodakseen paremmin esille laajaa ja pitkäaikaista kokemustaan. Arctest Oy:llä on takanaan pitkä ja menestyksekäs historia. Vuodesta 1986 lähtien Arctest Oy on ollut sääkoestuskaappien ja huoneiden, säilyvyysseurantahuoneiden sekä kasvien kasvatushuoneiden johtava valmistaja Suomen markkinoilla. Arctest tuo myös maahan Convironin kasvatuskammioita ja laboratoriolaitteita, Froilabon syväjääpakastimia sekä Statebournen nestetyppisäiliöitä. Tänä päivänä Arctest Oy on johtava pohjoismainen sääkoestuskaappien valmistaja. Arctestin valmistuksen perusteena ovat huolellinen suunnittelu ja luotettavien komponenttien valinta, joita tukee korkealuokkainen huoltopalvelu. Asiakkaat ovat todenneet Arctestin olevan luotettava yhteistyökumppani. Vienti on maailmanlaajuista ja Euroopassa Arctest toimii pääasiassa paikallisten kumppanien kautta.