Myyntiänne varten

Myynti on palvelua, kuuntelemista, ymmärtämistä, ratkaisemista, tekoja. Myynti on tärkeintä työtä. Se on myös parasta työtä. Antakaa me autamme. Olemme B2B myynnin ammattilaisia. Me olemme olemassa, jotta teidän myyntinne kasvaisi.

InMedia Oy - Referenssit

Me teimme nämä

Liiketoiminnan kehitys Referenssipalvelu

Karri Naakka perusti Referenssipalvelun 2023. Hän oli varannut domainin palvelulle jo 2013 ja kehittänyt palvelun ajatusta 2022 vuoden alusta.

Referenssipalvelu 09 / 2023
Markkinointi Suomen myynnin kehittäminen

InMedian Karri Naakka vastaa Visual Artin suomen myynnistä ja sen kehittämisestä. Yhteistyön aikana on saatu useita uusia asiakkaita ja päästy kasvutavotteisiin.

Visual Art 06 / 2023
Markkinointi XR Studion myynnin kehitys

InMedia tarjosi kansainväliselle Virtual Reality Studiolle myynnin kehitystä, tuotteistusta ja uusasiakashankintaa kahdeksan kuukauden ajan.

Virtual Reality Studio 04 / 2020
Liiketoiminnan kehitys Notkee.com Oy:n liiketoiminta

InMedia Oy oli mukana Notkee.com Oy:ssä sen perustamisesta saakka. Vastuullamme oli koko liiketoiminnan kehitys sekä käytännön toteuttaminen.

Notkee.com Oy 06 / 2019
Liiketoiminnan kehitys Kasvuyrityksen kehittäminen

Marketmedia oli asiakkaamme useita vuosia. Toteutimme heille asiakashankintaa ja asiakassuhteiden hoitoa ja kehittämistä. Marketmedian asiakkuudet kasvoivat kannattavasti ja asiakassuhteet syvenivät.

Marketmedia Oy 03 / 2015
Liiketoiminnan kehitys Digitaaliset myymäläkonseptit

Marketmedian muuttuessa ostohetken mediayhtiöstä täyden palvelun digital singane taloksi nousivat digitaaliset mediakonseptit olennaiseksi osaksi yhtiön tarjontaa.

Marketmedia Oy 03 / 2015
Liiketoiminnan kehitys Apteekkimedia

InMedian Karri Naakka oli mukana kehittämässä Marketmedian Apteekkimedia-konseptia. Kehitys aloitettiin 2004 ja menestyksekäs liiketoiminta myytiin vuonna 2010. Karri vastasi median liiketoiminnasta.

Marketmedia Oy 12 / 2010