Teollisuuden suunnittelutoimisto

Suunnittelutoimisto Reminetin palveluihin kuuluu mekaniikka-, automaatio- ja sähkösuunnittelu, konsultointipalvelut, teollisuuden kunnossapito, tekninen dokumentointi, markkinointipalvelut sekä IT-projektipalvelut.

Reminet Oy - Referenssit

Me teimme nämä

Mekaniikkasuunnittelu Uuden venttiilin suunnittelu

Maskin venttiilin suunnittelu

Jedx 05 / 2024
Mekaniikkasuunnittelu Suunnittelupalvelut

Tarjoussuunnittelua, tuotesuunnittelua

Vulganus Oy 04 / 2024
Suunnittelupalvelut Pitkäaikainen kumppanuus

Reminet on toiminut Baronin pitkäaikaisena yhteistyökumppanina suunnittelu- ja tuotekehitystyössä erilaisten leipomolaitteiden parissa.

Baron Foodtech Oy 02 / 2024
Tekninen dokumentointi Ohjeistukset ja tuotetieto kuntoon

Uponor on yksi johtavista kansainvälisistä toimijoista, jonka ratkaisut kuljettavat vettä tehokkaasti ja varmasti kaupungeissa, rakennuksissa ja kodeissa.

Uponor Oyj 02 / 2024
Suunnittelupalvelut Ideasta 3D-toteutukseen

Reminet osaa 3D suunnittelun. Materflow Oy on edelläkävijä 3D-tulostusteknologiassa. Yhdessä suunnittelemme ja skannaamme tulostettavat kappaleet ja sen jälkeen tulostus menee oikein. Kerralla.

Materflow Oy 01 / 2024
Mekaniikkasuunnittelu Luottokumppani poistaa huolen

Tarttujan mekaniikkasuunnittelu on tärkeässä osassa, kun robotin toimivuus ja tehokkuus halutaan optimaaliseksi. Reminet auttaa, kun Uponoria parhaan mahdollisen mekaniikan suunnitellussa.

Uponor Oyj 12 / 2023
Mekaniikkasuunnittelu Tuotekehitys on osa kumppanuutta

Promedia on vuonna 1991 perustettu tuotantoyhtiö, joka on tuottanut 3000 mainoselokuvaa, satoja radiomainoksia, satoja yrityselokuvia, kymmeniätuhansia valokuvia sekä uutis/dokumenttimateriaaleja.

Promedia 01 / 2023